Betalen, Verzending & retourneren

Betalen

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen en wel via de volgende methodes:

 - iDeal

- Sofort Banking

- KBC/CBC-betaalknop

- Bancontact/Mistercash

- Belfius/Directnet

- Overboeking

- Onder rembours

Betalingen lopen via Mollie.com. Mocht u vragen hebben over uw betaling dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 0031 (0)6-22117834 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).

Wij zullen zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 24 uur, reageren.

 

Verzending

Zodra uw betaling is ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Aangezien alle producten handgemaakt zijn, neemt dit enige tijd in beslag. Wij streven er echter naar om binnen 24 uur uw bestelling verzendklaar en bij een Post.NL-locatie afgeleverd te hebben. Afhankelijk van de drukte bij Post.NL, neemt de levering 3-5 werkdagen in beslag.

Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een track&trace-code, waarmee u de zending kunt volgen.

Hebt u vragen over de bezorging of geeft u de voorkeur aan een andere bezorger? Neemt u dan gerust contact op met ons via 0031 (0)6-22117834 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).

 

Retourneren/herroeping

Is een bestelling niet naar wens? Of ziet u af van de aankoop? Dan kunt u -zonder opgaaf van redenen- aanspraak maken op uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u uw bestelling hebt ontvangen. Om van dit recht gebruik te kunnen maken, vult u het formulier retouraanvraag in. Wij zullen dan z.s.m., doch uiterlijk binnen 48 uur, contact met u opnemen om het probleem op te lossen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk zorgdragen voor terugbetaling van het door u betaalde bedrag, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de door u retour gezonden bestelling.


Het formulier retouraanvraag vindt u onderaan de pagina onder het kopje “retourneren”.

Vanzelfsprekend mag u ook contact opnemen via 0031 (0)6-22117834 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).


De kosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Voor de wettelijke grondslag en nadere uitwerking van het bovenstaande verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.