Betalen, Verzending & retourneren

Betalen

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen en wel via de volgende methodes:

 - iDeal

- Sofort Banking

- KBC/CBC-betaalknop

- Bancontact/Mistercash

- Belfius/Directnet

- Overboeking

- Onder rembours

Betalingen lopen via Mollie.com. Mocht u vragen hebben over uw betaling dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 0031 (0)6- 51733910 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).

Wij zullen zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 24 uur, reageren.

 

Verzending

Zodra uw betaling is ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Aangezien alle producten handgemaakt zijn, neemt dit enige tijd in beslag. Wij streven er echter naar om binnen 24 uur uw bestelling verzendklaar en bij een PostNL-locatie afgeleverd te hebben. Afhankelijk van de drukte bij PostNL, neemt de levering 1-3 werkdagen in beslag.

Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een track&trace-code, waarmee u de zending kunt volgen.

Hebt u vragen over de bezorging of geeft u de voorkeur aan een andere bezorger? Neemt u dan gerust contact op met ons via 0031 (0)6 - 51733910 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).

 

Retourneren/herroeping

Is een bestelling niet naar wens? Of ziet u af van de aankoop? Dan kunt u -zonder opgaaf van redenen- aanspraak maken op uw wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u uw bestelling hebt ontvangen. Om van dit recht gebruik te kunnen maken, vult u het formulier retouraanvraag in. Wij zullen dan z.s.m., doch uiterlijk binnen 48 uur, contact met u opnemen om het probleem op te lossen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk zorgdragen voor herstel van het geleverde product, vervanging van het product, of -indien herstel of vervanging niet mogelijk blijkt- terugbetaling van het door u betaalde bedrag, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de door u retour gezonden bestelling.

Het formulier retouraanvraag vindt u onderaan de pagina onder het kopje “retourneren”.

Vanzelfsprekend mag u ook contact opnemen via 0031 (0)6-51733910 (tijdens kantooruren) of vraagje@christaas.nl (24/7).

De kosten voor de retourzending worden niet vergoed. Hiertoe is besloten, omdat wij een kleine onderneming zijn en onze artikelen graag betaalbaar willen houden. Tevens proberen we de impact op het klimaat zo laag mogelijk te houden door klanten bewust te laten bestellen en onnodige zendingen te voorkomen. 

Voor de wettelijke grondslag en nadere uitwerking van het bovenstaande verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.